Konferencia az új büntetőeljárási törvény első tapasztalatairól

A KRE ÁJK Bűnügyi Tudományok Intézete és Dr. Újhelyi Bence ügyvéd közösen szervezik 2019. május 10-én Az új büntetőeljárási törvény első tapasztalatai a gazdasági bűncselekmények felderítése és bizonyítása kapcsán c. konferenciát.

A konferencia célja annak vizsgálata, hogy a még 1 éve sem hatályos  új büntetőeljárási törvény milyen hatásokat gyakorol a gazdasági bűnözésre, illetve a gazdasági bűncselekmények felderítésére és bizonyítására.

Időpont: 2019. május 10. péntek 8:30
Helyszín: Magyarországi Református Egyház Zsinati díszterem (1146 Budapest, Abonyi u. 21.)
A konferencia programja ITT érhető el.

A konferencián való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát legkésőbb 2019.05.06. (hétfő) napjáig a http://www.kre.hu/gazdasagibuncselekmenyekkonf/ címen, szíveskedjen jelezni. A konferenciával kapcsolatos esetleges kérdéseit, illetve észrevételeit a konferencia.ajk@kre.hu címre szíveskedjen elküldeni.

A nagysikerű rendezvénysorozat korábbi konferenciáiról készült felvételek és kiadványok megtekinthetők az alábbi linkeken:

A KÖLTSÉGVETÉS BÜNTETŐJOGI VÉDELME CÍMŰ:

Online kiadvány

Videók

A VÁLLALKOZÓI FELELŐSSÉG BÜNTETŐJOGI VONATKOZÁSAI CÍMŰ:

Online kiadvány

Videók

A GAZDÁLKODÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ BŰNCSELEKMÉNYEK BÜNTETŐJOGI MEGÍTÉLÉSE CÍMŰ:

Online kiadvány

Videók

AZ ÚJ BÜNTETŐELJÁRÁS TÖRVÉNY ÉS A GAZDASÁGI BŰNÖZÉS KAPCSOLATA:

Videók

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen képfelvétel készül. A konferenciára való belépéssel hozzájárul ahhoz, hogy a közönség részeként Önről felvétel készüljön, és ezt a felvételt a Szervező saját kommunikációs célból felhasználja.

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont