Bocskai István Kollégium

 

Bocskai István Kollégium külső homlokzat 

A Karnak saját kollégiuma van az oktatási épülettõl 200 m-re, amely 50 fõ részére biztosít elhelyezést. A Bocskai István Kollégium alapfeladata, hogy azoknak a Karra felvett államilag finanszírozott nappali tagozatos, illetve állami ösztöndíjban részesülõ doktori képzésben részt vevõ és a bentlakásos ellátásra szoruló hallgatóknak az elhelyezését biztosítsa a tanulmányaik ideje alatt, akik a képzési hely (Budapest) közigazgatási határain kívül rendelkeznek állandó lakhellyel. Az elhelyezésre 3 fõs szobákban van lehetõség, külön fürdõszobával és konyhával.
A kis kollégiumi közösség lehetõséget biztosít arra, hogy az alapfeladaton túl a közösségi életet is elmélyítsük. Ez egyszerre jelenti a könnyedebb programok lehetõvé tételét, de a szakmai programok szervezését is. Távolabbi cél, hogy a kollégiumot református jogi szakkollégiummá szervezzük.


A Károli Gáspár Református Egyetem BOCSKAI ISTVÁN KOLLÉGIUMA felvételt hirdet a 2017/2018-as tanévre első éves hallgatóknak.
A felvételi kérelmet a Károli Gáspár Református Egyetem Rektori Hivatalába (1091 Budapest, Kálvin tér 9.) kell legkésőbb 2017. augusztus 18-ig eljuttatni. A kérelemhez csatolni kell a hallgató által aláírt bentlakási megállapodást és a szükséges mellékleteket!
 
Határidő: 2017. augusztus 18.
 
A kollégiumi férőhelyre való pályázati lehetőségről az alábbi linkekre kattintva tájékozódhat. Itt érhető el a felvételi kérelem is.

Kollégiumi felvételi jegyzőkönyv - 2017.08.21.
Kollégiumi felvételi hirdetmény
Kollégiumi felvételi kérelem és bentlakási megállapodás

Bocskai István Kollégium belső folyosó 

Bocskai István Kollégium belső homlokzat 

Bocskai István Kollégium belső udvar

Bocskai István Szakkollégium
A Bocskai István Szakkollégiumot a Kar azért hozta létre, hogy a tehetséges, szorgalmas és tanulni vágyó hallgatókat felkarolja és segítse tudásuk elmélyítését. A Szakkollégium keretében a hallgatók elõadásokat szerveznek, kutatási tevékenységet folytatnak, továbbá szakmai rendezvényeken vesznek részt. A Szakkollégiumba pályázat útján, tanulmányi eredményük és szakmai felkészültségük alapján kerülhetnek be a hallgatók.

 

 
Bocskai István Szakkollégium
1042 Budapest,
Hajnal u.13.

Tel: + 36 (1) 370 99 84

 

Bocskai István Kollégium tanulószoba csoportos tanuláshoz 

 

Következő események


Összes esemény

nyelvvizsgaközpont

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Youtube