Óbudai Diákhotel

Cím: 1037 Budapest, Kunigunda útja 25-27.
e-mail: neveri.andrea@kre.hu

Az Óbudai Diák Hotel a 2016/17-es tanévben Budapest legújabb színvonalas diákszállójaként nyitja meg kapuit a felsőoktatásban tanuló hallgatók számára.

Az Óbudai Diákhotel külön épületszárnyában 253 hallgatónak tudunk férőhelyet biztosítani. A 2 ágyas szobákban személyenként 1-1 ágy, íróasztal, szék, könyvespolc, szekrény található, illetve lakóegységenként 1 hűtőszekrény. Szintenként közös fürdő/WC és közös konyha-étkező található, ezen kívül tanulószoba, számítógépterem, mosókonyha, nyomtatási és fénymásolási lehetőség, büfé, konditerem.


Kik nyerhetnek felvételt?
Az Óbudai Kollégiumba a Bölcsészettudományi Kar, az Állam- és Jogtudományi Kar, valamint a Tanítóképző Főiskolai Kar nappali tagozatos államilag támogatott képzésben és nappali tagozatos költségtérítéses képzésben részt vevő hallgatói nyerhetnek felvételt.

A felvételi folyamat minden esetben az egyetem honlapjáról letölthető jelentkezési lap leadásával kezdődik. Kérjük, hogy a kitöltött jelentkezési lapokat postai úton juttassák el a Rektori Hivatal címére (1091 Budapest, Kálvin tér 9.)

Elsőéves hallgatóként bővebb információt az egyetemi felvételi eljárást követően a sikeres felvételről szóló kiértesítésben kapnak (de a felvételi lapokon is találnak alapvető információkat), illetve a neveri.andrea@kre.hu címen tehetik fel esetlegesen felmerülő kérdéseiket Néveri Andrea kollégiumi adminisztrátor részére.

Elérhetőség:

Tömegközlekedési kapcsolatok:

      • Villamos megállók: 1, 17, 41
      • Buszmegállók: 9, 60
      • Éjszakai megállók: 901, 937, 960


Térítési díjak:

2017/2018. tanévben fizetendő kollégiumi térítési díjak
a) az államilag finanszírozott első alapképzésben, első kiegészítő alapképzésben részt vevő nappali tagozatos, valamint az állami ösztöndíjban részesülő doktori képzésben részt vevő nappali tagozatos hallgatóink részére: 13 000,- Ft/hó/fő
b) költségtérítéses/önköltséges hallgatóink részére: 21 500,- Ft/hó/fő


Letölthető dokumentumok:
Kollégiumi Felvételi Kérelem (első éves hallgatóknak) – 2017/2018
Kollégiumi Felvételi Kérelem (felsőbb éves hallgatóknak) – 2017/2018

Következő események


Összes esemény

nyelvvizsgaközpont

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Youtube