Karrieriroda

Tisztelt Hallgatók!
2017. július 3. és augusztus 20. között a Karrieriroda ügyfélfogadása szünetel.
A szakmai gyakorlati jelentkezésekkel kapcsolatos ügyintézés – befogadó nyilatkozatok és együttműködési megállapodások leadása, átvétele – a Tanulmányi Osztályon érhető el.
A szakmai gyakorlati dokumentációk és munkaviszony beszámítása iránti kérelmek átvétele augusztus 21-ig szünetel.


Karrier már az Egyetemen

Nemo nascitur artifex - senki sem születik mesternek, szól a mondás. Azonban a munkaerőpiac egyik sokat hangoztatott kívánalma, hogy az állásra jelentkező tapasztalt is legyen.

Kérdés, hogy az egyetemet elhagyva mégis hol és hogyan szerezzük meg azt a tapasztalatot, gyakorlatot, ami korunk egyik legfontosabb értékévé vált az álláskeresés, a karrier szempontjából. Ha valaki a tudományos munkát választja, akkor sem lehet figyelmen kívül hagyni a gyakorlatot, a tapasztalatból szerzett tudást, ami a tájékozottság egyik fontos kritériuma.

A Károli Gáspár Református Egyetem ezekben a kérdésekben is segíteni szeretne a hallgatóinak.

Az Állam- és Jogtudományi Kar Karrierirodája közel 10 éve segíti a kar hallgatóit abban, hogy személyes karrierjük és egyetemi tanulmányaik hatékonyan találjanak egymásra. Az iroda nagy hangsúlyt fektet a szakmai gyakorlatok koordinálására, a szakmai tapasztalat megszerzésére. Túl ezen, megtalálhatjuk a „klasszikus” segítségnyújtó szolgáltatásokat, legyen szó önéletrajz és motivációs levélírásról vagy tanácsadásról.

A jogi kar Karrierirodája 2011-ben vált külön a Pázmány Péter Katolikus Egyetemmel közös jogi karok Karrierirodájától és az azóta eltelt 5 évben mind a tanácsadás, mind a segítségnyújtás köre kiszélesedett. A meglévőkön túl tanulástechnikai segítségadás, döntéshozatali szimuláció, gyakornoki programok és karriermenedzsment egészíti ki az iroda tevékenységét, továbbá igényfelmérések, diplomás pályakövetéssel kapcsolatos kutatások és egyéni konzultációs lehetőségek állnak a hallgatók rendelkezésére.


 

Az Iroda elérhetőségei:

E-mail: karrier.iroda@kre.hu

Következő események


Összes esemény

nyelvvizsgaközpont

Sport a Károlin


Nguyen Anasztázia
Gór-Nagy Miklós
Szilágyi Áron
Szabó Gabriella
Deáki Dóra
Szepesi Bertold
Telegdy Ádám
Beviz Barnabás

Youtube