A büntetőeljárási törvény öt év távlatából – konferencia

A Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar Bűnügyi Tudományok Intézete, Büntető Eljárásjogi Tanszék „A büntetőeljárási törvény öt év távlatából” címmel konferenciát szervez.

Áldozati szerepek konferencia

A Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának Bűnügyi Tudományok Intézete 2023. május 10-én konferenciát szervez „Áldozati szerepek” címmel. Az esemény a szervezője az Állam és Jogtudományi Kar Dékánhelyettese, Prof. Dr. Domokos Andrea. A konferencia helyszínéül a Károlyi-Csekonics-palota szivarszobája szolgál.

Sikeres konferencia – a Polgári Törvénykönyv 10 éves évfordulóján

Nagy létszámú hallgatóság körében, április 26-án sikeresen lezajlott a „10 éves a Polgári Törvénykönyv” című konferencia. Az esemény otthonául a Károlyi-Csekonics-palota reprezentatív bálterme szolgált. A terem zsúfolásig megtelt az érdeklődő szakmabeli hallgatósággal. Az előadásokat kivetítőn is követni lehetett egy másik teremben.

Betű és Lélek III. konferencia meghívó

A Keresztény Jogakadémia és a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar Kálvin János Keresztyén Szociális Kutatóműhely közös szervezésében zajló konferencia 2023. május 11-én kerül megrendezésre.

Rendelkezzen SZJA 1+1%-ról ebben az adóbevallási időszakban is!

A Károli Gáspár Református Egyetem a jogszabályok értelmében jogosult a Magyarországon adózók személyi jövedelemadójából felajánlható 1% elfogadására.

Rendelkezzen SZJA 1+1%-ról ebben az adóbevallási időszakban is!

A Károli Gáspár Református Egyetem a jogszabályok értelmében jogosult a Magyarországon adózók személyi jövedelemadójából felajánlható 1% elfogadására.

Az új büntetőeljárási törvény és a gazdasági bűnözés kapcsolata c. konferencia

A Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar, Bűnügyi Tudományok Intézete és Dr. Újhelyi Bence ügyvéd közös szervezésében megrendezésre kerül Az új büntetőeljárási törvény és a gazdasági bűnözés kapcsolata című konferencia.

Időpont: 2018. május 11. péntek 9:00

Helyszín: Magyarországi Református Egyház Zsinati díszterem, 1146 Budapest, Abonyi u. 21.

A konferencia célja az új büntetőeljárási törvény újításainak bemutatásán túl annak vizsgálata, hogy az új Be. milyen lehetséges hatást gyakorol majd a gazdasági bűnözés felderítésére és bizonyítására.

Meghívó Dr. Szuchy Róbert habilitációs előadására

2017. június 7-én 14.00 órától kerül sor Dr. Szuchy Róbert Oktatási és Tanulmányi Dékánhelyettes habilitációs előadására a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karon a mfszt. 10 teremben.

Az Igazságügyi Minisztérium támogatása keretében megvalósuló kötetek bemutatása

A Károli Gáspár Református Egyetem Állam-és Jogtudományi Kara meghívja Önt az Igazságügyi Minisztérium „A Jogászképzés színvonalának emelését célzó Programok” támogatása keretében vállalt kötetek bemutatójára:

Energiakérdés a diplomáciában – TDK sorozat

A Társadalomtudományok és Nemzetközi Tanulmányok Intézete TDK előadás sorozatot szervez „Energiakérdés a diplomáciában” címmel

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont