Megállapodás a Partiumi Keresztény Egyetemmel

Együttműködési megállapodás aláírására került sor a Partiumi Keresztény Egyetem és a Károli Gáspár Református Egyetem között.

Az idén tavasszal elindult tárgyalássorozat eredményeként, 2018. október 15-én Budapesten együttműködési megállapodást írt alá Dr. Szilágyi Ferenc, a Partiumi Keresztény Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karának dékánja, illetve Dr. Törő Csaba, a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának dékánja. Az aláíráson részt vett továbbá a Partiumi Keresztény Egyetem részéről Dr. Debrenti Edith, a Partiumi Területi Kutatások Intézetének igazgatója, Izsák Hajnalka, az Intézet titkára, valamint a Károli Gáspár Református Egyetem részéről Miklósné Dr. Zakar Andrea, kapcsolattartó.

Az aláírt megállapodás kutatási és tudományszervezési kérdésekben is lehetőséget ad a két egyetemi kar számára, a közös munkára. Az együttműködés első lépéseként a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara társszervezőként részt vesz a 2018. november 9-én, Nagyváradon megrendezésre kerülő 3. Partium-konferencia megszervezésében, mindemellett a Kar számos oktatója jelentkezett előadóként is a konferenciára. Az eseményről később szintén tájékoztatást nyújtunk.

 

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont