Tárgyalótermi retorika − Újabb retorikatréning a kari TDT szervezésében

A kari TDT 2019. február 18-án és 25-én tartja a Kúriával közösen az NTP-FKT-18-0012. sz. pályázati programban vállalt retorikatréningek harmadik modulját 16 joghallgató számára kétszer 4 órában.

A résztvevők tapasztalt és szakmailag országosan elismert kúriai bírák segítségével ismerkedhetnek meg a tárgyalótermi retorika sajátosságaival, külön a büntetőügyek, külön a civilisztikai perek gyakorlatával, valós tárgyalótermi környezetben, az ország legfelsőbb bírósági szervének helyt adó Kúrián.

A képzésre 2019. február 18-án és 25-én 9 és 13 óra között kerül sor a Kúrián, két 8 fős csoportban. A modul 2019. március 4-én 9 órától a Kar oktatói előtt tartandó bemutatóval zárul a Kúrián. A képzésre bármely évfolyam joghallgatója jelentkezhet, aki a retorikatréning első két modulján nem vett részt. A képzésen részt vevők erre az időszakra mentesülnek az előadás-látogatás kötelezettsége alól.
A szűkös létszámkeretre tekintettel, kérjük, mielőbb, de legkésőbb 2019. február 13-án 16:00-ig jelentkezni szíveskedjenek Dr. Prieger Adrienn kari TDT-elnöknél (prieger.adrienn@kre.hu). Túljelentkezés esetén a jelentkezés sorrendjében fogadjuk el a jelentkezést.

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont