Együttműködési megállapodás a Budapest Környéki Törvényszékkel

Október 21-én, Állam- és Jogtudományi Karunk együttműködési megállapodást kötött a Budapest Környéki Törvényszékkel, melyet Prof. Dr. Miskolczi Bodnár Péter dékán és Dr. Gerber Tamás elnök hitelesítettek aláírásukkal.

Az együttműködési megállapodás tartalmilag azt jelenti, hogy a Budapest Környéki Törvényszék fogadja az ÁJK szakmai gyakorlatra kötelezett hallgatóit.

A szakmai gyakorlat célja a gyakornokok előtanulmányainak megfelelő munkahelyen, munkakörben elméleti és gyakorlati ismeretek összekapcsolásával, a szakma gyakorlásához szükséges munkavállalói kompetenciák munkafolyamatokban történő alkalmazása, gyakorlati jártasság megszerzése.

A Fogadó Intézmény az Egyetem jogász osztatlan képzésén, jogi felsőoktatási szakképzésen, illetve más, jogi képzéshez kapcsolódó alap- vagy mesterképzésen részt vevő hallgatóit, mint gyakornokokat fogadja. A szakmai gyakorlat helye: a Budapest Környéki Törvényszék, annak Cégbírósága, a Budapest Környéki Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság, illetve a Budapest Környéki Törvényszék illetékességi területéhez tartozó járásbíróságok.

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont