Sporttevékenységért járó ösztöndíj

A 2019/2020-as őszi félévében is kiírásra került a Sporttevékenységért járó ösztöndíj.

A pályázati felhívás azoknak a Károli Gáspár Református Egyetemmel (a továbbiakban: Egyetem) aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, nappali munkarendű hallgatóknak szól, akik egyetemi keretek között, a tanulmányi követelmények teljesítése mellett aktívan versenyszerű sporttevékenységet végeztek, és ezzel nagymértékben hozzájárultak a sportélet sikereihez és fejlődéséhez.
Sporttevékenységért járó ösztöndíjra jogosultak mindazok, akik a tantervi követelményeken túlmutató sporttevékenységet végeztek aktív félévük során, illetve rendelkeznek már legalább egy lezárt félévvel, emellett az alább felsorolt képzési szintek valamelyikén az Egyetemen teljes idejű képzésben vesznek részt:

- alapképzés,
- osztatlan képzés,
- mesterképzés,
- felsőoktatási szakképzés,
- doktori képzés.

Az intézményi sporttevékenységért járó ösztöndíj egy tanulmányi félévre (5 hónap) egyszeri alkalommal folyósított juttatás.

Az ösztöndíj pályázat útján nyerhető el. A pályázati anyagot 2019. november 29-ig (péntek) kell eljuttatni az Egyetem Rektori Hivatalába (1091 Budapest, Kálvin tér 9.) az Egyetem Oktatási Rektorhelyettesének címezve.

A pályázat továbbításának módja:
- Postai úton (Oktatási Rektorhelyettes részére, a borítékra ráírva: „Sportösztöndíj”),
- Személyesen: zárt borítékban a Rektori Hivatal Titkárságán leadva (szintén az Oktatási Rektorhelyettes részére, a borítékra ráírva: „Sportösztöndíj”).

Minden további fontos információt az ösztöndíjról ITT találhat.

Következő események


Összes esemény

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Napi biztatás

nyelvvizsgaközpont

Youtube