Dr. habil. Homicskó Árpád dékánhelyettes úr átadta a demonstrátori megbízásokat

2019. december 18-án, a Kar vezetése ünnepélyes keretek között átadta a 2019/2020. tanévre szóló demonstrátori megbízásokat.

Prof. Dr. Miskolczi-Bodnár Péter dékán és Dr. habil. Homicskó Árpád Olivér nemzetközi és tudományos dékánhelyettes köszöntőjükben gratuláltak a 26 demonstrátor hallgatónak, majd átadták a megbízásokat az Állam-és Jogtudományi Kar vezetésének nevében.

A demonstrátorok feladata:
- a választott szakterületén (témájában) – oktatói irányítással – részt vegyen a Tanszék/Intézet rendszeres kutatómunkájában
- közzétételre érett munkáját a témavezető javaslatára publikálhatja
- megszervezze a Tanszék/Intézet mellett működő tudományos diákkör tevékenységét és ellássa ennek titkári feladatait (működjön közre a programok kialakításában, vállaljon előadást, bírálatot stb.)
- a Tanszék/Intézet által gondozott tantárgyak oktatásához – felkérésre – szemléltető anyagokat készítsen; egyéb oktatásszervezési feladatokat – a Tanszék/Intézet vezetőjének szoros felügyelete alatt – ellásson
- segítse a Tanszék/Intézet mellett működő kutatóműhely működését, annak munkájában aktívan vegyen részt, a Tanszéki/Intézeti kutatóműhely kutatási tervének megvalósítását segítse elő
- közreműködjön a Tanszék/Intézet és a hallgatók közötti kapcsolattartásban.
 
A demonstrátor feladatait egy tanévig látja el.
 
A demonstrátori kinevezések mellett, a Társadalomtudományok és Nemzetközi Tanulmányok Intézete és a Gazdaság- és Vezetéstudományi Intézet által rendezett Tudományos Diákköri Konferenciák oklevelei is átadásra kerültek a helyezést elért hallgatók számára.
 
Az oklevelek átadása során a Kar vezetése mellett Dr. Klein Tamás a Kari Tudományos Diákköri Tanács elnöke is gratulált az elért eredményekhez, valamint felhívta a figyelmet a tehetséggondozás fontosságára.

Ezúton is gratulálunk hallgatóinknak és sikeres munkát kívánunk!

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont