Nyílt nap az ÁJK-n

2020. január 7-én került megrendezésre az Állam- és Jogtudományi Kar idei első Nyílt napja, ahol több mint 100 érettségi előtt álló diák volt kíváncsi a Kar képzéseire.

Az eseményen a Kar vezetése, a Tanulmányi Osztály, és a Bocskai István Szakkollégium tájékoztatása és bemutatkozása adott iránytűt a továbbtanulni kívánó érettségizőknek. A Nyílt napot Dr. habil. Homicskó Árpád Olivér nemzetközi és tudományos dékánhelyettes nyitotta meg, aki köszöntötte a diákokat, és röviden beszélt az ÁJK képzéseiről, az Egyetem elvégzése utáni lehetőségekről és az intézmény hitvallásáról.

Vas Mária, a Tanulmányi Osztály vezetője részletesen ismertette a felvételi eljárást, a jelentkezés feltételeit és körülményeit, a képzéseket. A Bocskai István Szakkollégiumot Springer Bence elnök mutatta be. Beszélt  a Szakkollégium főbb tevékenységeiről, a taggá válás előnyeiről, valamint a tudományos és demonstrátori tevékenységek lehetőségeiről, és a különböző rendezvényekről.

A Nyílt nap a szakos tájékoztatókkal zárult: a Jogász képzést Prof. Dr. Domokos Andrea, az Emberi erőforrások, a Gazdálkodási és menedzsment alapképzést, a Kereskedelem és marketing felsőoktatási szakképzést Prof. Dr. Lóth László, a Jogi felsőoktatási szakképzést Dr. habil. Boóc Ádám és a Nemzetközi tanulmányok alapképzést pedig Dr. Zakar Andrea mutatta be a diákoknak.

A következő ÁJK Nyílt nap 2020. február 4-én lesz, amelyre ITT lehet regisztrálni.

És hogy miért érdemes a Károli Állam- és Jogtudományi Karára jelentkezni? IDE kattintva ez is kiderül!

Galéria

Következő események


Összes esemény

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Napi biztatás

nyelvvizsgaközpont

Youtube