Doktoravató ünnepély – „Ma együtt örülhetünk!”

Hálásak vagyunk, hogy a vírus okozta helyzet ellenére megtarthattuk az ünnepséget szeptember 26-án a Budapest-Pozsonyi Úti Református Egyházközség templomában, ahol 3 PhD doktort és 94 jogász doktort avattunk.

A 2019/2020. tanév tavaszi és őszi félévében nappali munkarenden 92 fő, levelező munkarenden 113 fő végezte el sikeresen a vizsgáit. Személyesen 33 nappali és 61 levelezős hallgató volt jelen az ünnepségen.

 

 

 

 

Prof. Dr. Miskolczi-Bodnár Péter dékán urat idézve:

„Ez egy olyan alkalom, amikor sokak együttműködésének a gyümölcse beérik. Diákok, tanárok és szülők közös erőfeszítésének eredményeként ma együtt örülhetünk és kérem, hogy tegyük is ezt meg.”

 

 

 

 

Megtisztelt minket Főtiszteletű Köntös László dunántúli Főjegyző úr is a rendezvényen, aki az ünnepi áhítat szolgálatát végezte. Áldáskívánással bocsátotta útjukra a végzős hallgatókat:

„Isten őrizze meg őket! A szívüket és a gondolataikat!”

 

 

Dr. Czine Ágnes PhD, rektori feladatokkal megbízott, rektorhelyettes asszony az ünnep keretében a végzős hallgatók szívére helyezte:

„Ez a nap, az öröm napja. Hosszú évek erőfeszítései, a vizsgaidőszak izgalmai, a tanulás miatt átvirrasztott éjszakák, a tananyag elsajátításával töltött hosszú napok, a tudás megszerzésének nehéz és felemelő percei mind-mind benne vannak ebben a diplomában, amelyet rövidesen majd a kezükben tarthatnak."


A Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának Díszoklevele kitüntető címet kapta öt oktató: Prof. Dr. Kovács Péter, Dr. habil. Lóth László, Dr. Éger György, Dr. Miklósné Dr. Zakar Andrea és Prof. Dr. Rixer Ádám.

Gratulálunk a PhD doktoroknak, a jogász doktoroknak és a kitüntetetteknek!

Az egyetem honlapján utólag is megtekinthető a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának doktoravató ünnepsége.  

A doktoravatóról készült rövidfilm itt megtekinthető

Galéria

 

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont