Vár a Károli! – már csak pár napig lehet jelentkezni

2021. február 15-ig lehet még jelentkezni a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának szeptemberben induló képzéseire.

Az általános felsőoktatási felvételi eljárás keretében meghirdetett képzéseinkről, ösztöndíjlehetőségekről, kollégiumi elhelyezésről és hallgatói szolgáltatásainkról a http://www.kre.hu/felveteli/ oldalon tájékozódhatnak.

A felvételi határidő közeledtével Karunk dékánjával, Prof. Dr. Miskolczi Bodnár Péterrel készített interjút az Európa Rádió.

Etikusság - ez az egyik fontos kulcsszava a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának - mondja Prof. Dr. Miskolczi Bodnár Péter dékán. Mindez persze nem meglepő egy református egyetemen. Az viszont már lehet hogy van akiket meglep, hogy az összes hazai jogászképzés közül a Károlin végzettek keresnek majdnem a legtöbbet, az egyetem elvégzése után 350 ezer forintért vállalhatnak munkát - és ezzel a lista második helyén állnak. Prof. Dr. Miskolczi Bodnár Péterrel, a Károli Állam- és Jogtudományi Karának dékánjával beszélgetünk.

 

 

Forrás: Európa Rádió

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont