Idén is építsük együtt a Szeretethidat!

A Magyar Református Szeretetszolgálat idén májusra is meghirdette évek óta tartó programsorozatát, a Szeretethidat. A Kárpát-medencei Református Önkéntes Napok keretében a Károli Gáspár Református Egyetem is csatlakozik a kezdeményezéshez, ezúttal az alábbi két programlehetőségre várjuk hallgatóinak és munkavállalóinak jelentkezését:

 

1. A Szilágyi Dezső téri református templomkertben történő virágültetéshez keresünk önkénteseket. A szervezők idén is azt tervezik, hogy a templom előtti rézsűre élő virágokból kiírják, hogy JÓ AZ ÚR.

a. A program időpontja: május 15. szombat, 8.45-14.00 óráig tartana, a szükséges eszközöket és az ebédet a szervezők biztosítják.

b. A program helyszíne: 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 3.

c. Jelentkezni a kommunikacio@kre.hu e-mail címen lehet.

 

2. A Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórháza kerítését korábban már elkezdték vidám színekre festeni, a szervezők most önkénteseket várnak a kerítés további festéséhez.

a. A program időpontja: május 15. szombat, 8.00; a munka várhatóan a délelőtt folyamán tartana. A szükséges eszközöket a szervezők biztosítják.

b. A program helyszíne: 1146 Budapest,Bethesda utca 3.

c. Jelentkezni a kommunikacio@kre.hu e-mail címen lehet.

 

Mindkét program szabadtéren valósul meg, ahol a biztonságos távolságtartás is biztosított.

 

A Magyar Református Szeretetszolgálat és a Magyarországi Református Egyház hagyományteremtő céllal közös véradást is szervez az idei Szeretethídon. A véradással kapcsolatos további információk itt olvashatók:

https://szeretethid.hu/hirek/adj-vert-a-szeretethidon/

 

„Ne szóval szeressünk, se nyelvvel; hanem cselekedettel és valósággal.” (1 János 3:18)

Csatlakozzunk együtt a felhíváshoz, várjuk a jelentkezéseket!

Mozdulj! Segíts! Szeress!

A Szeretethíd kisfilmje itt tekinthető meg:

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont