Kopp-Skrabski-díjban részesült hallgatónk

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom ötödik éve ítéli oda a Kopp-Skrabski-díjat, amellyel azokat a személyeket jutalmazza, akik egy egészséges társadalom, támogató közösségek létrejöttéért, a családbarát szemlélet népszerűsítéséért dolgoznak. Idén is azok kaptak díjat, akik mások boldogulásáért, testi-lelki egészségéért dolgoznak az élet bármely területén.

Az egyéni és házaspároknak szóló díj mellett idén már tudományos Kopp-Skrabski-díjat is osztottak, ezzel tisztelegve a névadók és mozgalomalapítók, Kopp Mária és Skrabski Árpád társadalomkutatói munkássága előtt.

A Kopp-Skrabski-díj idén első alkalommal kiosztott tudományos kategóriájának nyertese a 35 év alatti jelöltek közül dr. Sváb-Repponi Felícia jogász, a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Doktori Iskolájának doktorandusza.

Dr. Sváb-Repponi Felícia a Dominó Konzultációs Műhely alapítója, melynek célja, hogy gyermekvédelmi ügyekben, családi viták esetén többfókuszú támogatást nyújtson jogász, pszichológus, szociális munkás mentor bevonásával, továbbá szakmai konzultációkat szervez a területen működő szakemberek részére. A Direkció Alapítvány szakmai vezetője, melynek célja hátrányos helyzetű gyermekek és családok mentorálása, adományosztások, oktatási programok szervezése. A Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar Doktori Iskolájának munkatársa.

Sok szeretettel gratulálunk az elismeréshez!

 

fotó: haromkiralyfi.hu

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont