Az Egyetem Rektorának Elismerő Oklevelét kapta Schlachta Boglárka Lilla

Schlachta Boglárka Lilla, az Állam- és Jogtudományi Kar V. évfolyamos hallgatója tanulmányi feladatait magas színvonalon teljesíti, emellett kimagasló tudományos és szakmai közéleti tevékenységet is végez Egyetemünkön.

Hallgatói mércét jóval meghaladó tudományos eredményeit jelzi, hogy 2019 áprilisában az Országos Tudományos Diákköri Konferencia Állam- és Jogtudományi Szekciójában Magyar Állam- és jogtörténet II. tagozaton 3. helyezést ért el.

2020 januárjában az Országos Bírósági Hivatal a Mailáth György Tudományos pályázat Bírósági általános igazgatási szekció joghallgatói tagozatában benyújtott pályamunkáját I. díjjal tüntette ki. Az MTMT-ben eddig hét tudományos közleményt jegyez; a 2020/2021-es tanévre kiírt Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj-pályázaton az Állam- és Jogtudományi Karon első helyezést ért el.

Schlachta Boglárka Lilla egyetemi közéleti tevékenysége is kiemelkedő. Másodéves korától a Jogtörténeti, Jogelméleti és Egyházjogi Tanszék demonstrátora és a tanszék mellett működő Dósa Elek Kutatóműhely kutatási titkára. Aktív részese a Bocskai István szakkollégiumnak és eredményes résztvevője a kari mentorprogramnak.
Schlachta Boglárka Lilla hallgatót páratlan szorgalma, a szakma iránti elkötelezettsége, és minden téren példás teljesítménye teszi feltétlenül méltóvá a Rektor Elismerő Oklevele kitüntetésre.

 

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Közösségi Média

Károli Podcast

Károli Podcast

 

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

nyelvvizsgaközpont