A választás és népszavazás egyes jogi-igazgatási összefüggései c. konferencia

A KRE ÁJK Lőrincz Lajos Közjogi Kutatóműhelye A választás és népszavazás egyes jogi-igazgatási összefüggései címet viselő, nagyszabású online konferenciát tartott 2022. január 19-én.

A Szakkollégium elnöke (Szűcs Dániel) személyesen is részt vett a konferencia népszerűsítésében. Annak érdekében, hogy a lehető legszéleseb téma iránt érdeklődésre nyitott közönség értesüljön; a Szakkollégium média felületein megosztotta az esemény megrendezésének hírét, s a szakkollégiumi tagokat részvételre buzdította, továbbá kiemelkedő teljesítményű hallgatótársait személyesen invitálta e jeles alkalomra. A konferencián a Szakkollégium tagjai is képviseltették magukat a hallgatóság körében.

A jelentős érdeklődés mellett lezajlott rendezvényen 18 előadást hallgathattak meg a résztvevők. A közvetlenül érintett állami szervek képviselői és más jogalkalmazók mellett a hazai közjogtudomány legjelesebbjei is résztvevői voltak az alkalomnak előadóként, illetve hallgatóságként. A Kutatóműhely – Prof. Dr. Rixer Ádám vezetésével – továbbra is elkötelezett az aktuális kérdések, kortárs problémák felvetése és minden lényeges álláspontot bevonó, egyúttal tudományos igényű megvitatása iránt.

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Közösségi Média

Károli Podcast

Károli Podcast

 

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

nyelvvizsgaközpont