A Bocskai István Állam- és Jogtudományi Szakkollégium Közgyűlése 2021 december 10.

A Közgyűlés alkalmával az alábbiakra került sor:

Új tagok köszöntése

A Szakkollégium 2021. november 30-ig tagfelvételt hirdetett. A beérkező pályázatok elbírálása után 5 fő nyert felvételt a közösségbe. Az újonnan felvett tagokat Lojkó Bence Elnök a közgyűlés kezdetén köszöntötte a Szakkollégium nevében.

Tisztújítás

Elnöki tisztség betöltésére az Elnök jelölte Szűcs Dánielt, a Károli Gáspár Egyetem IV. évfolyamos joghallgatóját, akit a Közgyűlés -titkos szavazás útján- megválasztott a Szakkollégium új Elnökének. Általános alelnöki tisztség betöltésére Czap Ábel Általános Alelnök jelölte Gyetvai Marcellt, akit a Közgyűlés -titkos szavazás útján- megválasztott a Szakkollégium új Általános Alelnökének. Szakmai alelnöki tisztség betöltésére Lojkó Bence jelölte Nagy Andreát, akit a Közgyűlés -titkos szavazás útján- megválasztott a Szakkollégium új Szakmai Alelnökének A Közgyűlés határozatában a Bocskai István Állam- és Jogtudományi Szakkollégium a munkacsoportjainak vezetését, valamint a megbízotti feladatok ellátását, ideiglenes jelleggel az elnökség feladatai közé utalta.

Elnöki köszöntő

Szűcs Dániel nagy tisztelettel megköszönte a kollektív bizalmat. Gratulált Lojkó Bence korábbi elnök munkájához, akivel volt szerencséje együtt versenyezni az Egyetem színeiben, s megismerni minőségi szakmai gondolkodását. Ezt követően üdvözölte a közösség régi és új tagjait, újonnan megválasztott tisztségviselőit, valamint külön köszöntötte Dr. Boóc Ádám Professzor urat, a Szakkollégium Nevelőtanárát.

Jövőkép

Az új Elnök víziói között megosztotta, hogy hitvallása szerint a közösség adja a Szakkollégium kohézióját. Ennek okán a 2022. évben a sikeres vizsgaidőszak letelte után összehívja az Elnökség Ülését a jövőbeli tervek egyeztetése céljából. A 2022/23. évi elnöki ciklus alatt kiemelt prioritásként szerepel az értékteremtés, a fenntartható közösségszervezés és a hiteles szakmai munka.

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Közösségi Média

Károli Podcast

Károli Podcast

 

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

nyelvvizsgaközpont