Jubilánsok köszöntése

2022. június 3-án a Károli Gáspár Egyetem Állam- és Jogi Kara ünnepi konferenciát rendezett két jeles oktatója, Dr. habil. Fehér János és Dr. Fabricius-Ferke György (Gazdaság és Vezetéstudományi Intézet munkatársai) 70. születésnapja tiszteletére.

Köszöntőt mondott Prof. Dr. Miskolczi-Bodnár Péter dékán és Dr. habil. Homicskó Árpád dékánhelyettes a Kar vezetése részéről, hangsúlyozva, hogy az Egyetem és a Kar nagyon sokat köszönhet oktatói és tudományos munkájuknak. Prof. Dr. Miskolczi-Bodnár Péter dékán úr bejelentette, hogy kollégáinkat felterjesztette az Állam- és Jogtudományi Kar Díszoklevele kitüntetésre, amelyet azóta a Kari Tanács meg is erősített.

 Ezt követően Dr. habil. Fehér János és Dr. Fabricius-Ferke György tartottak fél-fél órás előadást, amelyben röviden kitértek tudományos életpályájukra és kiemeltek egy-egy központi gondolatot, amivel már régóta foglalkoznak.

A hallgatóság részben a Gazdaság és Vezetéstudományi Intézet munkatársaiból, részben az ünnepeltek családtagjaiból, tanítványaiból és máshol dolgozó egykori kedves munkatársaikból állt. Vita és állófogadást követően folytatódott a konferencia, az Intézet három tanszékvezetője (Prof. Dr. Lentner Csaba, Dr. habil. Kecskés András és Dr. Kővágó Györgyi) köszöntötte tudományos előadással, míg Prof. Dr. Mészáros József egyetemi tanár – előadás helyett – közvetlen szavakkal köszöntötte az ünnepelteket. Ezt követően az Intézet három vezetője (Dr. habil. Kovács Róbert intézetvezető, Dr. habil. Pónusz Mónika oktatási intézetvezető-helyettes, Dr. Csillik Péter tudományos intézetvezető-helyettes) tartotta meg tudományos előadását. A jó hangulatú, kötetlen hangvételű konferencia délelőtt 10 órától 15 óráig tartott a Kari Tanácsteremben, levezető elnök Dr. habil. Kovács Róbert intézetvezető volt, aki záróbeszédében hangsúlyozta, hogy az Egyetem továbbra is számít az ünnepeltekkel való együttműködésre, csak más szervezeti keretek között, mint eddig.

Meghívó
Galéria

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont