Tudományos publikációkat támogat a Károli Kiválósági Alap

Prof. Dr. Trócsányi László rektor a 2022. június 15-én kelt 14/2022. (VI.15.)/R számú Rektori utasítás értelmében létrehozta a Károli Kiválósági Alapot.

Az Alap célja az egyetemmel határozott vagy határozatlan idejű foglalkoztatási jogviszonyban álló oktatók, kutatók, tanárok, valamint nappali vagy levelező képzésben részt vevő hallgatók díjazása, amennyiben a díjazás iránti igény benyújtásának évében D1, Q1 vagy Q2 presztízsű folyóiratban megjelent vagy közlésre elfogadott tudományos publikáció szerzőségével rendelkeznek. A D1, Q1 és Q2 presztízs meghatározása a Scopus és/vagy a Web of Sciense adatbázisa alapján történik.

A díjazás mértéke:
1. D1 és Q1 presztízsű folyóiratban megjelent vagy közlésre elfogadott tudományos publikáció esetében bruttó 800.000 Ft/publikáció,
2. Q2 presztízsű folyóiratban megjelent vagy közlésre elfogadott tudományos publikáció esetében bruttó 500.000 Ft/publikáció.

A publikációra vonatkozó további feltételekről, illetve a díjazási igény benyújtásának módjáról, határidejéről a vonatkozó Rektori utasításban ide kattintva olvashatnak.

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont