Szakmabelieket és joghallgatókat is vár a II. Magyar Jogi Könyvszalon

Tisztelt Oktató Kollégák!
Tisztelt Hallgatók!
Tisztelt Egyetemi Polgárok!

Egyetemi oktatóként és az intézmény rektoraként fontosnak tartom, hogy az egyetemi curriculumon kívül is lehetőséget adjunk hallgatóinknak a szakmai ismeretszerzésre, tudásanyaguk bővítésére. Oktatóink számára pedig teret szeretnénk biztosítani a tudományos és szakmai vitáknak, a szakmai közösségek találkozásának.

Szeretném felhívni oktatóink, joghallgatóink szíves figyelmét a 2022. szeptember 17-én tartandó II. Magyar Jogi Könyvszalon rendezvényre, amelynek ezúttal is Egyetemünk ad otthont és kiváló lehetőséget kínál a jogásztársadalom legkiválóbb szakembereivel való találkozásra, szakmai kapcsolatok kialakítására, ápolására, szakmai viták folytatására.

A Károlyi-Csekonics-palotában hamarosan megrendezendő könyvszalonon huszonegy magyar nyelvű, jogi könyvkiadással foglalkozó kiadó várja egyetemünkről is az érdeklődőket könyvbemutatókkal, exkluzív dedikálási lehetőségekkel és kedvezményes könyvvásárral. A színvonalas szakmai programok keretében a jogásztársadalom neves képviselőivel, az akadémiai szféra szereplőivel és gyakorló jogászokkal is találkozhatnak.

A rendezvény kiemelt figyelmet szentel a joghallgatóknak: kvízzel, nyereményjátékokkal és kiemelt kedvezményekkel várják őket a szervezők és kiállítók.
Bátorítok minden kedves Hallgatót, hogy éljen a lehetőséggel és vegyen részt az Egyetem kínálta szakmai programokon, Oktató kollégáimat is biztatom a részvételre, az esemény hírének továbbadására.
Remélem, hogy sokukkal találkozom majd szeptember 17-én, a Károlyi-Csekonics-palotában!

 

Üdvözlettel:

Prof. Dr. Trócsányi László
rektor sk.

 

A II. Magyar Jogi Könyvszalonon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi linken lehetséges: https://jogikonyvszalon.hu/regisztracio/

A könyvszalonról bővebben a https://jogikonyvszalon.hu/ oldalon és az alábbi Facebook-eseményben olvashatnak: https://www.facebook.com/events/2217071681799208

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont