Károlis sikerek az Országos Munkajogi Jogesetmegoldó- és Perbeszédversenyen

2023. május 5-én rendezték meg a hagyományos, idén XVIII. Országos Munkajogi Jogesetmegoldó- és Perbeszédversenyt az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán.

Intézményünk Állam- és Jogtudományi Karát a Szabó Panni Luca, Gyetvai Marcell és Savannah Rose Dawud hallgatók alkotta csapat képviselte. A csapat kari kiválasztását, felkészítését a Munkajogi és Szociális Jogi Tanszék oktatói, munkatársai támogatták Dr. Pál Lajos ügyvéd, egyetemünk megbízott oktatójának vezetésével. A felkészülésre a Jelenetek a tárgyalóteremből c. kurzus keretében is készülhettek a hallgatók.

A rendezvényen intézményünk csapatversenyben II. helyezését ért el, Savannah Rose Dawud felperesi pozícióban I. helyezést, Gyetvai Marcell bírói pozícióban II. helyezést szerzett.

2023. június 15-17. között az Állam- és Jogtudományi Kar Munkajogi és Szociális Jogi Tanszék szervezésében kerül megrendezésre a nemzetközi munkajogi jogesetmegoldó és perbeszédverseny, a Hugo Sinzheimer Moot Court Competition (HSMCC). A nemzetközi versenyről bővebben ide kattintva olvashatnak.

Gratulálunk a csapatnak és a helyezetteknek! 

Szabó Panni Luca, Gyetvai Marcell és Savannah Rose Dawud hallgatók

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont