Harmadik alkalommal rendezik meg a Magyar Jogi Könyvszalont

A nagy sikerre való tekintettel immár harmadik alkalommal rendezi meg a Magyar Jogi Könyvszalont 2023. október 7-én a Magyar Jogász Egylet és az Alkotmánybíróság. A Károli Gáspár Református Egyetemmel kötött együttműködési megállapodásnak köszönhetően a rendezvénynek idén is egyetemünk ad otthont. Az impozáns Károlyi–Csekonics-palotában kedvezményes könyvvásár, könyvbemutatók, exkluzív dedikálási lehetőségek, híres jogászok, színvonalas szakmai programok, díjátadók várják az érdeklődőket egy csodálatos helyszínen.

Az érdeklődőket huszonegy magyar nyelvű jogi könyvkiadással foglalkozó kiadó várja az erre az alkalomra megjelenő friss kiadványaival és könyvbemutatókkal. A látogatók nemcsak kedvezményes áron juthatnak a szakkönyvekhez, tankönyvekhez, hanem exkluzív dedikálási lehetőséget is kapnak neves szerzőkhöz. A program ezen kívül érdekes pódiumbeszélgetéseket kínál sikeres jogászokkal, véleményformálókkal és közszereplőkkel.

A rendezvény díszvendége Claire Legras, Franciaország magyarországi nagykövete.

A rendezvény részletes programja ide kattintva olvasható. További információ: https://jogikonyvszalon.hu/

A III. Magyar Jogi Könyvszalonon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: https://jogikonyvszalon.hu/regisztracio/

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont