Legal Fest 2023

2023. október 17-25. között 10. alkalommal került megrendezésre az ország legnagyobb jogi szakmai és karrier rendezvénye, a Legal Fest az Arsboni Kft. szervezésében. Az egy hetes eseménysorozat során az érdeklődő joghallgatók és jogászok szakmai és karrier témájú, fejlesztő, online előadásokat hallgathattak, valamint megismerkedhettek számukra releváns lehetőségekkel (állások, képzések, versenyek) a Budapesten megrendezésre kerülő élő rendezvényen és online felületen is.


Az esemény szervezői kiemelt fontosságúnak tartották, hogy hangsúlyt helyezzenek a szakjogászi képzések népszerűsítésére, így a Legal Festen idén a KRE ÁJK Továbbképzési Központ vezetője és oktatási referensei is bemutatkozási lehetőséget kaptak.
Október 19-én 16 órától a Továbbképzési Központ oktatási referensei kétórás kitelepülési és bemutatkozási lehetőséget kaptak a THE SPOT Budapest helyszínén, amelyen jogi tanulmányokat folytató hallgatókat és már végzett jogászokat tájékoztattak a szakirányú továbbképzésekről. A jó hangulatú beszélgetés során közel 50 érdeklődő látogatott a standhoz, amelyről képzési szóróanyagot, a Kar logójával ellátott kulcstartót, tollat, kézfertőtlenítőt, valamint a szellemi táplálék mellé egy kis szénhidrát-utánpótlást is magukkal vihettek a nap további részébe.  A nem jogi felsőoktatási diplomával rendelkező érdeklődők számára szaktanácsadó képzéseinket tudtuk ajánlani, amelyet nagy lelkesedéssel hallgattak, végzett jogászok számára pedig szakjogászi képzéseink bizonyultak ígéretesnek a jövőre nézve.
Örömmel láttuk, hogy a Károlis hallgatók mellett más budapesti és vidéki egyetemeken tanulmányokat folytató érdeklődők is meghallgatták tájékoztatónkat egyedülállónak számító képzési kínálatunkról, és pozitív visszajelzésekkel intettek búcsút asztalunknak.

 

Október 25-én 17 órától a Továbbképzési Központ vezetője és Németh Márton, az Arsboni társalapítója egy panelbeszélgetés keretében mutatta be a szakjogászképzések világát, valamint a KRE ÁJK által kínált LL.M. képzéseket. Az előadás végén feltett kérdések nagy érdeklődést mutattak a szakképzési kínálatunk iránt.
Bízunk benne, hogy mielőbb a hallgatóink között köszönthetjük a résztvevőket.

Budapest, 2023. november 14

Továbbképzési Központ

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Közösségi Média

Károli Podcast

Károli Podcast

 

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

nyelvvizsgaközpont