25 éves az Állam- és Jogtudományi Kar

A Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának 25 éves fennállásának jubileumi ünnepségét december 8-án, pénteken, 10:00 órakor rendezzük meg, az Állam- és Jogtudományi kar Viola utcai épületében (1042 Budapest, Viola u. 2–4.)

A rendezvény méltóságát Ft. Balog Zoltán, Prof. Dr. Tóth J. Zoltán, Prof. Dr. Trócsányi László és Prof. Dr. Mezey Barna köszöntői emelik, akik fontos pillanatokra emlékeznek vissza a Kar fejlődésének és eredményeinek tükrében.

A jubileumi ünnepség további részeiben kiemelkedő események várják a résztvevőket, mint például Prof. em. Dr. Stipta István könyvbemutatója és két pódiumbeszélgetés, melyeknek a Moderátorok, Prof. Dr. Udvary Sándor és Prof. Dr. Homicskó Árpád lesznek. A résztvevők között pedig a kar oktatói: Prof. Dr. Domokos Andrea, Dr. Fábián Ferenc, Prof. Dr. Rixer Ádám, Prof. em. Dr. Szabó Imre, Prof. Dr. Trócsányi László – szinte az első időtől kezdve, illetve Prof. Dr. Csink Lóránt, Dr. Dobrocsi Szilvia, Dr. Téglási András és Dr. Mészáros Dóra – akik nálunk szerezték meg jogi diplomájukat is – lesznek.

Az esemény végéhez közeledve emléktábla avatás Dr. Tóth Károly és Prof. Dr. Lőrincz Lajos tiszteletére, és egy könnyed fogadás, várja az résztvevőket. Ezen a napon szeretnénk együtt ünnepelni a Kar negyedszázados fennállását, megköszönve mindazoknak, akik hozzájárultak az eddigi sikerekhez. Ezen a napon közösen emlékezünk meg a Kar sikereiről, eredményeiről, és nézünk elébe a következő 25 év kihívásainak.

Program

 

 

 

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont