ICC Fiatal Választottbírák Fóruma

A Magyar Választottbíráskodási Egyesület és a Károli Gáspár Református Egyetem 2024. április 18-án Budapesten rendezi meg az ICC Fiatal Választottbírák Fórumát (YAF) "Arbitration in the Construction Sector - Navigating Complexity” címmel.

Ez az esemény jelentős mérföldkövet jelent, hiszen ez az első olyan választottbírósági konferencia, amely kizárólag az építőiparral és az azon belüli vitákkal foglalkozik, és amelynek Budapest ad otthont.

A rendezvényen a magyarországi és a szomszédos országok tapasztalt fiatal választottbírósági szakemberei vezetésével az építőipari választottbíráskodás sokrétű aspektusaiba mélyedünk el, joghatóságokon átívelő nézőpontból. Az előadás témái között szerepelnek majd az építőipari választottbíráskodásban rejlő anyagi és eljárási nehézségek, valamint a bizonyítás szerepének és egyedi szempontjainak vizsgálata az ilyen ügyekben. Ez az esemény ideális fórum lesz a fiatal választottbírósági szakemberek számára, hogy kicseréljék ismereteiket, megosszák tapasztalataikat és bővítsék kapcsolati hálójukat.

A konferencián a KRE ÁJK részéről Prof. Dr. Boóc Ádám nemzetközi és tudományos dékánhelyettes, intézetvezető egyetemi tanár tart köszöntő beszédet.

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont