Két új angol nyelvű LL.M. képzés indul egyetemünk Állam- és Jogtudományi Karán

A Károli Gáspár Református Egyetem (KRE) büszkén jelenti be, hogy ősztől két új angol nyelvű LL.M. képzést indít: az LL.M. in Digital Economic Legal Expert és az LL.M. in Energy and Natural Resources Law programokat. Ezek az új képzések online formában is elérhetők lesznek a világ minden tájáról, lehetőséget biztosítva ezzel a globális hallgatóság számára, hogy csatlakozzon a KRE elismert oktatási közösségéhez.

LL.M. in Digital Economic Legal Expert - Ez a program különös hangsúlyt fektet az AI oktatására, felkészítve a hallgatókat a digitális gazdaság jogi kihívásainak kezelésére. Az oktatás során a diákok átfogó ismereteket szereznek a mesterséges intelligencia, a big data, valamint a digitális gazdaság jogi szabályozásáról, melyek a modern jogászi hivatás elengedhetetlen részei.

LLM képzés illusztráció

LL.M. in Energy and Natural Resources Law - Ez a képzés a fenntartható fejlődésre és a természeti erőforrásokkal való gazdálkodásra fókuszál. Az energiajog és a természeti erőforrások jogi szabályozása kiemelkedő szerepet kap a programban, amely a globális környezeti kihívások kezelésére készíti fel a hallgatókat. A képzés különlegessége, hogy a diákok mélyreható ismereteket szerezhetnek a fenntartható energiaforrások és a környezeti jog területén.

LLM képzés illusztráció 

A Károli mindkét új képzésében nemzetközileg elismert professzorok és gyakorló szakemberek oktatnak, akik jelentős szakmai és tudományos tapasztalattal rendelkeznek. Az oktatók nemzetközi hírneve és szakmai háttere garantálja a képzések magas színvonalát és relevanciáját a nemzetközi munkaerőpiacon. Minkét képzés 2+1 féléves, és nemzetközileg elismert szakjogászi, LL.M. végzettséget ad. Képzéseink jelentkezési határideje: 2024. augusztus 15.

Az új LL.M. képzések indulásával a Károli Gáspár Református Egyetem tovább erősíti elkötelezettségét az innovatív és fenntartható jogi oktatás iránt, biztosítva a hallgatók számára a legkorszerűbb tudást és a legjobb tanulási környezetet.

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Közösségi Média

Károli Podcast

Károli Podcast

 

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

nyelvvizsgaközpont