MoveS szeminárium

2024. november 8-án kerül megrendezésre Budapesten, a Károli Gáspár Református Egyetemen, a Károlyi–Csekonics-palotában a soron következő MoveS szeminárium „Free movement, social security, coordination and posting of EU and third-country nationals in the EU" (Az EU és harmadik országok állampolgárainak szabad mozgása, szociális biztonsága, koordinációja és kiküldetése az EU-ban) címmel.

A MoveS az Európai Bizottság által fenntartott, a munkavállalók szabad mozgásával és a szociális biztonságával foglalkozó független szakértői testület (Network of experts on intra-EU mobility - free movement of workers and social security coordination). Bővebben: https://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=1098&langId=en

A szeminárium célja, hogy fórumot biztosítson magyar szakértőknek és MoveS szakértőknek a téma aktualitásainak átbeszélésére és a kapcsolódó problémák feldolgozására. A szeminárium kétnyelvű, párhuzamos tolmácsolás biztosított.

A szeminárium a MoveS szervezésében és a két hazai MoveS-tag – Prof. Dr. Kun Attila (KRE ÁJK) és Prof. Dr. Hajdú József (SZTE ÁJK) – társszervezésében valósul meg. A szeminárium fő támogatója az Európai Bizottság, továbbá a Károli Gáspár Református Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem és a Munkástanácsok Országos Szövetsége.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációs felület itt érhető el.

A program az alábbi linken letölthető.

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Közösségi Média

Károli Podcast

Károli Podcast

 

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

nyelvvizsgaközpont