OTDK-versenyzők nagykőrösi felkészítő hétvégéje

A KRE-ÁJK XXXIII. OTDK-ra készülő hallgatói konzulenseikkel, a kari TDT tagjaival és kiváló trénerekkel együtt felkészítő hétvégén vesznek részt 2017. március 10-12. között Nagykőrösön a KRE-TFK épületében. A hétvége során a versenyzők az OTDK-ra tervezett 15 perces prezentációjukat osztják meg a trénerekkel és egymással, észrevételeket, ötleteket, javaslatokat fogalmaznak meg az előadások jobbá tétele érdekében, és tökéletesítik a saját prezentációjukat.

A tréning programja:

1. nap (március 10. péntek) – Utazás, szállás elfoglalása

2. nap (március 11. szombat) – Délelőtt a hallgatók egy része a trénerekkel dolgozik együtt, a többiek kis csoportokban egymás prezentációit hallgatják és elemzik. Ebéd után helyet cserélnek, így estére mindenki legalább kétszer bemutatja a prezentációját és kap róla részletes visszajelzést.

3. nap (március 12. vasárnap) – Délelőtt további prezentációs tréning és gyakorlás vár a versenyzőkre. Ebéd után hazautazás.
 
A programot a Kar az Emberi Erőforrások Minisztériuma által gondozott Nemzeti Tehetségprogram keretei között meghirdetett NTP-HHTDK-16-0047. sz. pályázatból finanszírozza.

 

 

Következő események


Összes esemény

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

nyelvvizsgaközpont

Youtube