Educatio 2018

A KRE ÁJK is képviseltette magát az Educatio Kiállításon

2018. január 18-20. között rendezték meg a budapesti Hungexpon az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást, ahol a több ezer érdeklődő különböző előadások keretein belül megismerhette a magyarországi és külföldi továbbtanulási lehetőségeket és a kiállítók képviselőivel beszélgetve részletesen tájékozódhatott az egyes intézmények képzéseiről. A Károli Gáspár Református Egyetem standjánál felkészült kollégáink képzéseket bemutató kiadványokkal, ajándéktárgyakkal és szórólapokkal várták az érdeklődőket.

A KRE ÁJK részéről a Tanulmányi Osztály kollégái, doktorandusz hallgatóink, a HÖK tagjai és oktatóink készséggel tájékoztatták a KRE standot felkeresőket a Kar képzéskínálatáról, ösztöndíj-lehetőségekről, a szokásokról, kollégiumi elhelyezésről, karriertervezésről, nyelvtanulási lehetőségekről. A Jogi Kar vezetését képviselve kilátogatott standunkhoz Dr. Homicskó Árpád Olivér és Dr. Szuchy Róbert dékánhelyettesek.

A kiállításról bővebben Egyetemünk főoldalán olvashatsz:
Beszámoló és galéria

Reméljük, hogy a február 7-i nyílt napon sok ismerős érdeklődővel találkozunk majd.

Tudtad, hogy a KRE Állam-és Jogtudományi Karán nem csak jogi, hanem gazdaságtudományi és társadalomtudományi képzések közül is választhatsz?

Képzéseinkről bővebben itt: http://www.kre.hu/ajk/index.php/oktatas/kepzeseink.html

Következő események


Összes esemény

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

nyelvvizsgaközpont

Youtube