Készült: 2013-03-19
Módosítás: 2021-09-03

Karrieriroda

Tisztelt Hallgatók!

Az Iroda elérhetőségei:

„A” épület mfsz. 4. iroda

Ügyfélfogadási idő

Hétfő 8:30-12:00
Csütörtök 8:30-12:00
Péntek 8:30-12:00 és 13:00-14:00

Beck Franciska
karrierirodai asszisztens
Telefon: (+36-1) 370-8601/111
Email: ajk.karrieriroda@kre.hu

Vétekné Tolnai Zsuzsanna
karrierirodai asszisztens
Telefon: (+36-1) 370-8601/111
Email: ajk.karrieriroda@kre.hu


A szakmai gyakorlat – befogadó nyilatkozatokat, az együttműködési megállapodásokat, a szakmai gyakorlat beszámítása iránti kérelem és munkaviszony szakmai gyakorlatként történő beszámítás dokumentációját, valamint a szakmai gyakorlat nyomonkövetési dokumentációját a honlapon előírtaknak megfelelően (https://ajk.kre.hu/index.php/kotelezo-szakmai-gyakorlat) nyitvatartási időben vagy postai úton szíveskedjenek eljuttatni a Karrier Irodára.
Postacím: 1042 Budapest, Viola utca 2-4.


Karrier már az Egyetemen

„Nemo nascitur artifex” – Senki sem születik mesternek – szól a mondás. Azonban a munkaerőpiac egyik sokat hangoztatott kívánalma, hogy az állásra jelentkező tapasztalt is legyen.

Kérdés, hogy az egyetemet elhagyva mégis hol és hogyan szerezzük meg azt a tapasztalatot, gyakorlatot, ami korunk egyik legfontosabb értékévé vált az álláskeresés, a karrier szempontjából. Ha Hallgatóink a karunk képzései közül választanak, akkor sem lehet figyelmen kívül hagyni a gyakorlatot, a tapasztalatból szerzett tudást, ami a tájékozottság egyik fontos kritériuma.

A Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara ezekben a kérdésekben is segíteni szeretné Hallgatóit.

Az Állam- és Jogtudományi Kar Karrierirodai ügyintézése több éve támogatja a kar Hallgatóit abban, hogy személyes karrierjük és egyetemi tanulmányaik hatékonyan találjanak egymásra. Nagy hangsúlyt fektetünk a karon a szakmai gyakorlatok koordinálására, a szakmai tapasztalat megszerzésére.

A Karrierirodánk segíti a Hallgatók szakmai gyakorlatát a kezdeti lépésektől a szakmai gyakorlat elvégzéséig. Továbbá segítséget nyújt a Hallgató és az Oktató közti kapcsolattartásban, a szakmai gyakorlat elbírálása és annak befogadása érdekében. Emellett egyes gyakorlati helyek elhelyezkedésében, tanácsadásában is támogatást nyújt.


 

 

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont