Készült: 2013-03-19
Módosítás: 2021-01-03

Karrieriroda

 

 


Tisztelt Hallgatók!

Felhívjuk szíves figyelmüket hogy Karrierirodánk személyes félfogadása 2021. január 22. napjáig szünetel.


Karrier már az Egyetemen

Nemo nascitur artifex - senki sem születik mesternek, szól a mondás. Azonban a munkaerőpiac egyik sokat hangoztatott kívánalma, hogy az állásra jelentkező tapasztalt is legyen.

Kérdés, hogy az egyetemet elhagyva mégis hol és hogyan szerezzük meg azt a tapasztalatot, gyakorlatot, ami korunk egyik legfontosabb értékévé vált az álláskeresés, a karrier szempontjából. Ha valaki a tudományos munkát választja, akkor sem lehet figyelmen kívül hagyni a gyakorlatot, a tapasztalatból szerzett tudást, ami a tájékozottság egyik fontos kritériuma.

A Károli Gáspár Református Egyetem ezekben a kérdésekben is segíteni szeretne a hallgatóinak.

Az Állam- és Jogtudományi Kar Karrierirodai ügyintézése közel 10 éve segíti a kar hallgatóit abban, hogy személyes karrierjük és egyetemi tanulmányaik hatékonyan találjanak egymásra. Nagy hangsúlyt fektetünk a karon a szakmai gyakorlatok koordinálására, a szakmai tapasztalat megszerzésére.

A jogi kar Karrierirodája 2011-ben vált külön a Pázmány Péter Katolikus Egyetemmel közös jogi karok Karrierirodájától és az azóta eltelt 5 évben mind a tanácsadás, mind a segítségnyújtás köre kiszélesedett. A Jogi Kar Karrierirodája a Bölcsészettudományi Kar Karrierirodájával együttműködésben látja el feladatait. A meglévőkön túl tanulástechnikai segítségadás, döntéshozatali szimuláció, gyakornoki programok és karriermenedzsment, továbbá igényfelmérések, diplomás pályakövetéssel kapcsolatos kutatások és egyéni konzultációs lehetőségek állnak a hallgatók rendelkezésére.


 

Az Iroda elérhetőségei:

„A” épület mfsz. 4 iroda

Ügyfélfogadási idő

Hétfő 8:30-12:00
Csütörtök 8:30-12:00
Péntek 8:30-12:00 és 13:00-14:00

Lendvai Mónika
karrieriroda-vezető
Telefon: (+36-1) 370-8601/111
E-mail: karrier.iroda@kre.hu

Garai Zsuzsanna
karrieriroda asszisztens
Telefon: (+36-1) 370-8601/111
Email: karrier.iroda@kre.hu

Következő események


Összes esemény

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Napi biztatás

nyelvvizsgaközpont

Youtube