Készült: 2016-02-10
Módosítás: 2016-05-27

Pályázat - „Református értékek a jogban – Kálvin nyomában”


A Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara pályázatot hirdet joghallgatók, doktoranduszok, fiatal kutatók számára a határokon innen és túl. 

Pályázni legalább 10.000, legfeljebb 20.000 leütés (bruttó) terjedelmű rövid, önálló dolgozattal lehet, amely a református tanítás és életgyakorlat meglévő hatását mutatja ki a jogrendszerben (de lege lata), vagy azok alapján kínál jövőbeli jogalkotási megoldást valamely jogi problémára (de lege ferenda), esetleg a jog alkalmazása során mutatja be a református értékek szerepét. 
Határidő: 2014. május 15. 
A dolgozatokat név, képző intézmény, elérhetőség megadásával az alábbi címre kérjük határidőn belül küldeni: szaraz.anita@kre.hu 

Az első három helyezett pénzjutalomban részesül, illetve a legjobb pályaművek szerzői felkérést kapnak, hogy kutatásukat részletes tanulmány formájában is kidolgozzák. Az így elkészült tanulmányok számára 2014 októbere folyamán tudományos konferencián bemutatási lehetőséget, valamint a konferencia kiadványban publikációs lehetőséget biztosítunk.
További részletek itt olvashatók!

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont