Bocskai István Kollégium

 

Bocskai István Kollégium külső homlokzat 

A Karnak saját kollégiuma van az oktatási épülettõl 200 m-re, amely 50 fõ részére biztosít elhelyezést. A Bocskai István Kollégium alapfeladata, hogy azoknak a Karra felvett államilag finanszírozott nappali tagozatos, illetve állami ösztöndíjban részesülõ doktori képzésben részt vevõ és a bentlakásos ellátásra szoruló hallgatóknak az elhelyezését biztosítsa a tanulmányaik ideje alatt, akik a képzési hely (Budapest) közigazgatási határain kívül rendelkeznek állandó lakhellyel. Az elhelyezésre 3 fõs szobákban van lehetõség, külön fürdõszobával és konyhával.
A kis kollégiumi közösség lehetõséget biztosít arra, hogy az alapfeladaton túl a közösségi életet is elmélyítsük. Ez egyszerre jelenti a könnyedebb programok lehetõvé tételét, de a szakmai programok szervezését is. Távolabbi cél, hogy a kollégiumot református jogi szakkollégiummá szervezzük.


A Károli Gáspár Református Egyetem BOCSKAI ISTVÁN KOLLÉGIUMA felvételt hirdet a 2018/2019-as tanévre első éves hallgatóknak.
A felvételi kérelmet a Károli Gáspár Református Egyetem Rektori Hivatalába (1091 Budapest, Kálvin tér 9.) kell legkésőbb 2018. augusztus 10-ig eljuttatni. A kérelemhez csatolni kell a hallgató által aláírt bentlakási megállapodást és a szükséges mellékleteket!
 
Határidő: 2018. augusztus 10.
 
A kollégiumi férőhelyre való pályázati lehetőségről az alábbi linkekre kattintva tájékozódhat. Itt érhető el a felvételi kérelem is.

Jelentkezési felhívás
Kollégiumi felvételi kérelem első éves hallgatók részére
Kollégiumi felvételi kérelem felsőbb éves hallgatók részére
Bentlakási megállapodás

Bocskai István Kollégium belső folyosó 

Bocskai István Kollégium belső homlokzat 

Bocskai István Kollégium belső udvar

Bocskai István Szakkollégium
A Bocskai István Szakkollégiumot a Kar azért hozta létre, hogy a tehetséges, szorgalmas és tanulni vágyó hallgatókat felkarolja és segítse tudásuk elmélyítését. A Szakkollégium keretében a hallgatók elõadásokat szerveznek, kutatási tevékenységet folytatnak, továbbá szakmai rendezvényeken vesznek részt. A Szakkollégiumba pályázat útján, tanulmányi eredményük és szakmai felkészültségük alapján kerülhetnek be a hallgatók.

 

 
Bocskai István Szakkollégium
1042 Budapest,
Hajnal u.13.

Tel: + 36 (1) 370 99 84

 

Bocskai István Kollégium tanulószoba csoportos tanuláshoz 

 

Következő események


Összes esemény

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

nyelvvizsgaközpont

Youtube