Magyar Nemzeti Bank Kiválósági ösztöndíj

A Magyar Nemzeti Bank Kiválósági Ösztöndíjára szeptember 4-ig még lehet jelentkezni!
A Károli Gáspár Református Egyetem és a Magyar Nemzeti Bank együttműködése keretében, a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara pályázatot hirdet.

Gratulálunk felvételt nyert hallgatóinknak!

Szeretettel üdvözöljük és gratulálunk a felvételt nyert hallgatóinknak! Az Állam-és Jogtudományi Kar honlapján, a Hallgatóinknakmenüpontban találja a beiratkozással, a kollégiumi jelentkezéssel, a pénzügyekkel, a tanév rendjével és ösztöndíjakkal kapcsolatos fontos információkat, melyet kérjük, hogy alaposan olvasson át és figyeljen a határidőkre is.

Nyári ügyfélfogadási rend

Tisztelt Hallgatók!

Az Állam-és Jogtudományi Karon (Tanulmányi Osztály, Tanszék, Dékáni Titkárság, Karrieriroda) a személyes ügyfélfogadás 2017. augusztus 7-18-ig szünetel.

A Tanulmányi Osztály tanulmányi ügyekben korlátozottan elérhető az ajk.tanulmanyi@kre.hu címen.

A felvételivel kapcsolatban a felveteli@kre.hu címen érdeklődhetnek.

A Karrieriroda ügyfélfogadása 2017. július 3. és augusztus 20. között szünetel. A szakmai gyakorlati dokumentációk és munkaviszony beszámítása iránti kérelmek leadására augusztus 21-től nyílik lehetőség.

Minden kedves hallgatónknak pihentető nyarat kívánunk!

MEGHÍVÓ: A protestáns hivatásfelfogás és az etikus gazdasági és vezetési elméletek

Szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt a Károli Gáspár Református Egyetem Állam-és Jogtudományi Kara által indított „Reformátori hagyományok - korunk gazdasági és vezetési dilemmái” című interdiszciplináris konferencia-sorozat első állomásaként megrendezendő ,,A protestáns hivatásfelfogás és az etikus gazdasági és vezetési elméletek” c. konferenciára.

Időpont: 2016. október 13. (csütörtök)

Jelentkezési határidő: 2016. október 5. (szerda)

Bővebb információ, program és a jelentkezés feltételei az alábbi meghívóban olvasható.

Pótfelvételi a Doktori Iskolában

Az Állam-és jogtudományi Doktori Iskola 2016. augusztus 25-én 13:00 órakor pótfelvételit tart (helyszín: KRE Rektori Hivatal, 1091 Budapest, Kálvin tér 9.).  A pótfelvételi jelentkezéshez szükséges dokumentumok leadási határideje augusztus 22. (hétfő). A jelentkezés feltételeiről részletesen a Doktori Iskola honlapján tájékozódhatnak.

Hallgatói siker a Jogi Karon

2016. június 9-én rendezték meg az ügyészi szervezet legnagyobb ünnepét, az Ügyészség Napját, melyet a hagyományokhoz híven idén is az Igazságügyi Palotában tartottak meg.

Nyári hivatali ügyfélfogadási rend

Tájékoztatjuk kedves Hallgatóinkat, hogy az Állam- és Jogtudományi Karon (Dékáni Hivatal, Tanulmányi Hivatal, Karrier Iroda) a személyes és telefonos ügyintézés

2016. augusztus 1-19. között szünetel.

Tanévnyitó ünnepség

A Károli Gáspár Református Egyetem szeretettel meghívja Önöket Tanévnyitó ünnepségére!

 
Egyetemünk 2015. szeptember 1-jén (kedden) 10 órakor a Fasori Református Templomban (1071 Budapest, Városligeti fasor 7.) tartja ünnepélyes tanévnyitóját.
Nagykőrösi képzési helyszínünkön 2015. szeptember 6-án (vasárnap) 10 órai kezdettel kerül sor az Ünnepségre, a Nagykőrösi Református Templomban (2750 Nagykőrös, Szolnoki u. 2.).
A marosvásárhelyi képzési helyszín tanévnyitója 2015. szeptember 27-én (vasárnap), a Marosvásárhelyi Vártemplomban kerül megrendezésre.


Pótfelvételi 2015

Kezdetét vette a 2015. évi pótfelvételi eljárás, melynek keretein belül 2015. augusztus 10-ig lehet jelentkezni a meghirdetett képzésekre. A jelentkezés kizárólag elektronikus úton lehetséges a www.felvi.hu oldalon, egyetlen képzés megjelölésével.

A pótfelvételi során azok jelentkezhetnek, akiket egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel a július 23-án zárult általános eljárásban, vagy idén egyáltalán nem is felvételiztek.
 

Egyetemünk pótfelvételi képzéskínálatáról bővebb információ a www.kre.hu/potfelveteli oldalunkon található.

Sok sikert kívánunk!


Állami kitüntetést kapott Dr. Madarász Imréné

Államalapító Szent István ünnepe alkalmából kitüntetést vehetett át 2014. augusztus 18-án a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Kar docense, Dr. Madarász Imréné. Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere kiemelkedő színvonalú munkája elismeréseként a Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetésben részesítette Egyetemünk oktatóját a Pesti Vigadóban.

Az ünnepségen többek között művészek, tanárok, orvosok, sportolók, tudósok, újságírók vehették át a Magyar Érdemrend közép-, tiszti- és lovagkeresztjeit, valamint Magyar Arany, Ezüst és Bronz Érdemkereszteket. Miniszter úr nemzeti ünnepünk alkalmából kiemelte: „a díjazottak Magyarország hozzáadott értékei, az az emberi többlet, amely képes pótolni a hiányzó nyersanyagot, tőkét, infrastruktúrát”.


Következő események


Összes esemény

nyelvvizsgaközpont

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Youtube