Elismerések a Nemzeti Ünnep alkalmával

Az Igazságügyi Minisztérium március 14-én tartott ünnepségén, Prof. Dr. Trócsányi László miniszter beszédében a 48-as hősöket méltatta, példaként állítva őket a mai kor embere elé.

A miniszter különösen is hangsúlyosan szólt a 12 pontról, annak korabeli és mai aktualitásairól: „Bárhogy alakuljon a jövő, mindenkinek arra kell törekednie, hogy megvalósítsa azokat az életében.” Trócsányi László aláhúzta, hogy sok minden változik, sok minden állandó az ember életében, de nekünk itt és most, éppen a ebben kettősségben kell helytállnunk.

Ez alkalommal az igazságügyi miniszter számos kitüntetést adott át. Prof. Dr. Szabó Imre miniszteri biztos, az Igazságügyi Minisztérium Igazságügyi Szolgálatok Jogakadémiájának főosztályvezetője, a Károli Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának tanára Deák-Ferenc díjat kapott.

Dr. Homicskó Árpád Olivér nemzetközi és tudományos dékánhelyettes, a Munkajogi és Szociális Jogi Tanszék tanszékvezető helyettese, Prof. Dr. Stipta István, a Jogtörténeti, Jogelméleti és Egyházjogi Tanszék egyetemi tanára, valamint Dr. Törő Csaba egyetemi docens, az Állam- és Jogtudományi Kar volt dékánja a Miniszteri Elismerő Oklevelet vehették át.

Gratulálunk a kitüntetetteknek, kísérje Isten áldása életüket, munkájukat a továbbiakban is!

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont