Alapszakosok OTDK eredményei

Idén az Alapszakosok OTDK-ja keretében is szép eredményekkel képviseltette magát a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara Pécsett és Gödöllőn.

A hallgatók az alábbi eredményeket érték el:

Az OTDK Közgazdaságtudományi Szekciójában Pécsett:
 
2. helyezett:
Görcsi Zsombor, HUMÁN ERŐFORRÁS GAZDÁLKODÁS I. / HR RENDSZEREK ÉS FOLYAMATOK Tagozat, konzulens: Dr. Kun Attila tanszékvezető egyetemi docens.
 
Az OTDK Társadalomtudományi Szekciójában Gödöllőn:

Ambrus Nikoletta  NETA hallgató 3 különdíjat nyert, konzulens: Dr. Görög Dóra óraadó oktató.
 
Az elnyert díjak:
-    Nemzeti Közszolgálati Egyetem Nemzetközi és Európai Tanulmányok Kár, Károli Gáspár Református Egyetem és Eötvös Loránd Tudományegyetem Társadalomtudományi Kar különdíja
-    Professional Project Life Kft., Károli Gáspár Református Egyetem és Eötvös Loránd Tudományegyetem Társadalomtudományi Kar különdíja
-    Program Centrum Kft. különdíja
 
Az alapszakosok tekintetében a tehetséggondozási munka két éve kezdődött el, Miklósné Dr. Zakar Andrea Intézetvezető Asszony munkájának eredményeként, amelyért ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Intézetvezető Asszonynak.
 
A Kar számára rendkívül fontosak ezek az eredmények és folyamatok. Szeretettel gratulálunk a versenyzőknek és a konzulenseknek! Köszönjük a Kari vezetés támogatását!

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont