Doktoravató az Állam- és Jogtudományi Karon

Doktoravató ünnepélyt szervez a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara, amely 2020. szeptember 26-án kerül megrendezésre, a Pozsonyi Úti Református Egyházközség templomában. (XIII. Pozsonyi út 58.), 10 órai kezdettel.

A 2019. őszi és 2020. tavaszi félévben végzett 132 jogászhallgató várja, hogy Dr. Czine Ágnes rektori feladatokkal megbízott rektorhelyettes és Prof. Dr. Miskolczi-Bodnár Péter dékán, valamint az Avató Tanács doktorrá fogadja őket.

A vírushelyzetre tekintettel, bízunk benne, hogy nem marad el a rendezvény, melyet a legnagyobb körültekintéssel szervezünk, figyelemmel a kötelező védekezési módokra is.

Az Egyetem jogos érdeke alapján a rendezvényről kép-, hang- és videofelvétel készül online közvetítés céljából, amelynek célja az Egyetem rendezvényeinek megörökítése, valamint a rendezvények megtörténtének igazolása. Az elkészült felvételek az Egyetem honlapján, folyóirataiban, online közösségi felületein, valamint további egyetemi kiadványokban is közzétételre kerülhetnek. Amennyiben e felvételeken nem kíván szerepelni, azt jelezze az adatvedelem@kre.hu címen. A rendezvényre vonatkozó részletes adatkezelési tájékoztató az Egyetem honlapján elérhető.

Gratulálunk a hallgatóknak a sikeres vizsgákhoz!

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont