Új elnök a Bocskai Szakkollégium élén

2021. december 10. napján Közgyűlést tartott a Szakkollégium, melynek keretén belül.

Mindenekelőtt köszöntötték az új tagokat. A Szakkollégium 2021. november 30-ig tagfelvételt hirdetett. A beérkező pályázatok elbírálása után 5 fő nyert felvételt a közösségbe, amint azt elmondta Lojkó Bence elnök.

Ezt követően került sor a tisztújításra. Az elnöki tisztség betöltésére Szűcs Dániel kapott jelölést a Károli Gáspár Egyetem IV. évfolyamos joghallgatóját, akit a Közgyűlés titkos szavazás útján megválasztott a Szakkollégium új elnökének.

Az általános alelnöki tisztség betöltésére Czap Ábel általános alelnök jelölte Gyetvai Marcellt, akit a Közgyűlés titkos szavazás útján megválasztott a Szakkollégium új általános alelnökének.

A szakmai alelnöki tisztség betöltésére Lojkó Bence jelölte Nagy Andreát, akit a Közgyűlés titkos szavazás útján megválasztott a Szakkollégium új Szakmai Alelnökének

A Közgyűlés határozatában a Bocskai István Állam- és Jogtudományi Szakkollégium a munkacsoportjainak vezetését, valamint a megbízotti feladatok ellátását, ideiglenes jelleggel az elnökség feladatai közé utalta.

Szűcs Dániel az új elnök nagy tisztelettel megköszönte a kollektív bizalmat. Gratulált Lojkó Bence korábbi elnök munkájához, akivel volt szerencséje együtt versenyezni az Egyetem színeiben, s megismerni minőségi szakmai gondolkodását. Ezt követően üdvözölte a közösség régi és új tagjait, újonnan megválasztott tisztségviselőit, valamint külön köszöntötte Prof. Dr. Boóc Ádám Professzor Urat, a Szakkollégium nevelőtanárát.

Az új elnök víziói között megosztotta, hogy hitvallása szerint a közösség adja a Szakkollégium kohézióját. Ennek okán a 2022. évben a sikeres vizsgaidőszak letelte után, összehívja az Elnökség ülését, a jövőbeli tervek egyeztetése céljából.

A 2022/23. évi elnöki ciklus alatt kiemelt prioritásként szerepel az értékteremtés, a fenntartható közösségszervezés és a hiteles szakmai munka.

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont