Egyetemi nyílt napot tart a Károli

A felvételi időszakhoz közeledve idén első alkalommal kerül megrendezésre a Károli Egyetemi Nyílt Nap, amely során bemutatkozik a Károli Gáspár Református Egyetem és az érdeklődők megismerhetik az egyetem által nyújtott széles körű lehetőségeket.

Időpont: 2022. december 3. (szombat) 9:00

Helyszín: 1088 Budapest, Reviczky utca 6. (Károlyi-Csekonics-palota)

A részvétel INGYENES, azonban REGISZTRÁCIÓHOZ kötött.

AZ ESEMÉNYRE REGISZTRÁLNI ITT LEHETSÉGES.

A Károlyi-Csekonics-palota aulájában felállított standoknál a résztvevők beszélgethetnek oktatóinkkal, hallgatóinkkal és tájékozódhatnak többek között:

  • a karok tevékenységéről (Állam- és Jogtudományi Kar (ÁJK); Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar (BTK); Gazdaságtudományi, Egészségtudományi és Szociális Kar (GESZK); Hittudományi Kar (HTK); Pedagógiai Kar (PK))
  • az egyetemi életről: tehetséggondozás, ösztöndíjlehetőségek, sportlehetőségek, diákélet stb.
  • a felvételi tudnivalókról;
  • a diákhitel lehetőségekről;

 

Külön termekben karonként kerekasztal beszélgetések kerülnek megrendezésre az egyetem hallgatóival, oktatóival és a különböző szakmák neves képviselőivel. Az érdeklődők több kar programján is részt vehetnek, ezáltal széleskörűen tájékozódhatnak egyetemünkről, képzéseinkről.

Továbbá a program ideje alatt karrier tanácsadáson vehetnek részt, amely szintén hozzájárulhat a felvételi jelentkezéssel kapcsolatos tudatos döntéshez.

A rendezvény során sor kerül a Károli Junior Akadémia alapismereti kurzusai első évfolyamának tanúsítványátadó ünnepségére is, ahol a résztvevő diákok ünnepélyes keretek között vehetik át a kurzus elvégzését igazoló tanúsítványukat.

REGISZTRÁCIÓ: ITT

Bővebb információ a programról:

Mobilverzió megtekintéséhez kattintson ide

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont