Ünnepi kötet: Sokszínű magánjog

Prof. Dr. Miskolczi-Bodnár Péter Dékán urat köszöntöttük 65. születésnapján. Ez alkalomból a jubileumi kötetbe nem a kollégák és pályatársak írtak, hanem az ünnepelt válogatott tanulmányaiból egy könyvre valót, amely Sokszínű magánjog címmel jelent meg.

Ahogy a szerző írja az előszóban: „A válogatás fő szempontja az volt, hogy a személyek jogától és a társasági jogtól a szerződések témakörén át felelősségi kérdéseken keresztül és a fizetésképtelenség jogi problémáit érintve a fogyasztóvédelem speciális területéig olyan magánjogi problémákról adjak ízelítőt, amelyekkel eddigi pályafutásom során behatóan foglalkoztam.”

Valójában, egy különleges és rendhagyó könyvbemutatónak lehettünk tanúi, hiszen maga a szerző fogalmazott meg három recenziót a kötettel kapcsolatban.

A könyvbemutatóval egybekötött ünnepségre 2023. május 9-én az ÁJK Oktatói közösségi terében került sor, ahol köszöntőt mondtak:

Prof. Dr. Szuchy Róbert, Prof. Dr. Balla Péter, Prof. Dr. Domokos Andrea, Prof. Dr. Homicskó Árpád Olivér, Prof. Dr. Czine Ágnes, Prof. Dr. Stipta István, Prof. Dr. Tóth J. Zoltán és Prof. Dr. Szabó Imre.

Meleg Vilmos nagyváradi színművész Ady Endre: Intés az őrzőkhöz című versét szavalta el.

Isten éltesse Prof. Dr. Miskolczi-Bodnár Péter Dékán urat születésnapja alkalmából!

Galéria

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont