Az ÁJK Nyílt napjai – 2024

A Károli Gáspár Református Egyetem, Állam- és Jogtudományi Kara idén két nyílt napot tart, melyekre 2024.01.23-án és 2024.02.06-án 10:00 órai kezdettel kerül sor.

Helyszín: 1042 Budapest, Viola utca 2-4. (A épület)

Az eseményt a Kar Dékánja Prof. Dr. Tóth J. Zoltán nyitja meg köszöntő beszédével, ezután az érdeklődők tájékoztatást kapnak majd a felvételi eljárásról, ahol lehetőségük lesz feltenni a felmerülő kérdéseiket. A továbbiakban bemutatásra kerül az osztatlan jogászképzés, a jogi felsőoktatási szakképzés, a nemzetközi tanulmányok. Ezek mellett az ösztöndíjakról, a szakmai gyakorlatról és a nemzetközi kapcsolatokról is szó esik. Bemutatásra kerül a Bocskai István Jog- és Társadalomtudományi Szakkollégium, valamit a Hallgatói Önkormányzat is.

A Nyílt Napok fő programjai az épület magasföldszint 2-es termében lesznek, a képzések bemutatásánál a Nemzetközi tanulmányok az I. emelet 109-es teremben lesz. Tekintettel a sok érdeklődőre a magasföldszint 2-es teremből kivetítésre kerül a program az I. emelet 108-as teremben. Helyfoglalás érkezési sorrendben.

Nyílt napunkra a www.kre.hu/nyiltnap oldalon tudnak regisztrálni.

Részletes program:
Január 23.
Február 6.

Felvételi tájékoztató

2024. január 23-i Nyílt Napunkra lezárult a regisztráció, szeretettel várjuk az érdeklődőket a 2024. február 6-i Nyílt Napunkra!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 

… és hogy miért válaszd  a Károlit?

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont