Sikeres szereplés a 27. Partiumi Tudományos Diákköri Konferencián

A nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem minden évben megszervezi a Partiumi Tudományos Diákköri Konferenciát, amelyre idén május 16-án került sor. A PTDK célja a Kárpát-medencében élő egyetemi hallgatók tudományos kutatási tevékenységének támogatása és fellendítése, a tantervi képzésnél magasabb szintű, tudományos igényű tevékenység ösztönzése.

Ezen a külföldi megmérettetésen a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara már nyolcadik alkalommal vett részt, ebben a tanévben az Állam- és Jogtudományi Kart Kántor Dalma végzős joghallgató képviselte, aki A kihallgatás jelentősége a büntetőeljárásban című dolgozatával a Társadalomtudomány I. szekcióban III. helyezést ért el, konzulense Dr. Dobrocsi Szilvia egyetemi docens.

A hallgatót Dr. Miklósné Dr. Zakar Andrea intézetvezető asszony kísérte el a versenyre, aki a Gazdaságtudomány 3. szekció zsűritagjaként is részt vett a konferencián.

Köszönjük a hallgató és a felkészítő tanár munkáját, valamint gratulálunk a részvételhez és a szép eredményhez. Reméljük, hogy a következő években is eredményes kari szereplésekről számolhatunk be a Partiumi Tudományos Diákköri Konferencia kapcsán.

Kántor Dalma a PTDK-n 2024-ben

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Közösségi Média

Károli Podcast

Károli Podcast

 

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

nyelvvizsgaközpont