Tehetséggondozási Program

A 2021/22.II. félévben meghirdetésre került a Kar részéről a Tehetséggondozási Program, melyben a Bocskai István Állam és Jogtudományi Szakkollégium kitüntetett tagjai vehettek részt.

A Tehetséggondozási Programmal kiteljesedik a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának tehetséggondozási területe, ezáltal is erősödik a tudományos utánpótlásról való gondoskodás.

A program céljai közt szerepel a szakkollégista hallgatók felkészítése az önálló tudományos munkára az aktív kutatás iránti érdeklődés felkeltésével, valamint az önálló kutatási feladattal történő megbízással.

A Kar oktatóiból kijelölésre kerülő Tutorok az általuk megadott kutatási témákban Hallgatók tutorálását végzik. Minden Hallgató egy kutatási programot köteles választani a felkínált témakörökből. Az adott témakörért felelős Tutor irányításával kell végeznie a Hallgatónak a kutatómunkát.

Az alkotó-, kutatómunka egy 0,5 – 1 szerzői ív terjedelmű tanulmánnyal zárul. Az elkészült tanulmányok önálló kötetben jelennek meg, melyek ünnepélyes, a Tutorok és a Hallgatók közös tanácskozásával (workshop) egybekötött átadására a tanév végén kerül sor.

Jelen programban Tutorként működött közre:

Prof. Dr. Rixer Ádám
Prof. Dr. Stipta István
Dr. habil. Homicskó Árpád Olivér
Prof. Dr. Boóc Ádám
Dr. habil. Szuchy Róbert
Dr. habil. Birher Nándor
Prof. Dr. Domokos Andrea
Dr. habil. Kovács Róbert
Dr. Manzinger Krisztián
Dr. Miklósné Dr. Zakar Andrea
Prof. Dr. Miskolczi-Bodnár Péter

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Közösségi Média

Károli Podcast

Károli Podcast

 

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

nyelvvizsgaközpont