Újabb Nemzetközi Est az Állam- és Jogtudományi Karon

A tavalyi sikeres esemény után Károli Közösségi Hét keretein belül 2023. október 25-én 16 órától idén is sor került az International Evening elnevezésű eseményre az Állam- és Jogtudományi Karon, melynek keretein belül az Európai és Nemzetközi üzleti jog LL.M képzésben részt vevő hallgatók a Kar magyar hallgatóival találkozhattak. Az eseményt Dr. Miklósné Dr. Zakar Andrea, a képzés koordinátora szervezte és vezette le. A találkozó első részében négy külföldi hallgató tartott előadást a saját országáról és néhány érdekes helyi szokásról: Aniagu Obinwanne Ezekiel elkalauzolt minket Nigériába, Syeda Salva Ahmed Zaidi
Pakisztán érdekes világába invitálta a hallgatóságot, majd Banglades történelméről és színes kultúrájáról beszélt Abdullah Al Maruf Mim, végül pedig Hạnh Thị Hồng Nguyễn megtanította a jelenlevőket evőpálcikával enni, miközben vietnámi szokásokat mutatott be.

Az előadások izgalmas párbeszédet generáltak a magyar és külföldi hallgatók között, de a beszélgetést kötetlen formában az esemény második felében is folytatni lehetett szeretetvendégség keretei között.

 

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Közösségi Média

nyelvvizsgaközpont