Educatio 2017

A KRE ÁJK is képviseltette magát az Educatio Kiállításon

2017. január 19–21. között rendezték meg a budapesti Hungexpon az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást, ahol a több ezer érdeklődő különböző előadások keretein belül megismerhette a magyarországi és külföldi továbbtanulási lehetőségeket és a kiállítók képviselőivel beszélgetve részletesen tájékozódhatott az egyes intézmények képzéseiről. A Károli Gáspár Református Egyetem standjánál felkészült kollégáink képzéseket bemutató kiadványokkal, ajándéktárgyakkal és szórólapokkal várták az érdeklődőket.

A KRE ÁJK részéről a Tanulmányi Osztály és a Karrieriroda kollégái, doktorandusz hallgatóink, a HÖK tagjai és oktatóink készséggel tájékoztatták a KRE standot felkeresőket a Kar képzéskínálatáról, ösztöndíj-lehetőségekről, a szokásokról, kollégiumi elhelyezésről, karriertervezésről, nyelvtanulási lehetőségekről. A Jogi Kar vezetését képviselve kilátogatott standunkhoz Dr. Homicskó Árpád Olivér és Dr. Szuchy Róbert dékánhelyettesek, valamint Gál László kari igazgató is.
Reméljük, hogy a február 9-i nyílt napon sok ismerős érdeklődő arccal találkozunk majd.

Tudtad, hogy a KRE Állam-és Jogtudományi Karán nem csak jogi, hanem gazdaságtudományi és társadalomtudományi képzések közül is választhatsz?

Képzéseinkről bővebben itt: http://www.kre.hu/ajk/index.php/oktatas/kepzeseink.html

Következő események


Összes esemény

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

nyelvvizsgaközpont

Youtube